Pentru cei care pot sa viseze…

Cu puţin timp în urmă am descoperit un website extrem de interesant despre idei de afaceri. Chiar dacă este abia la început, resursele de pe acest site se dovedesc a fi unice şi pline de înţelepciune.

Structurat în 6 secţiuni: afaceri cu timpul, afaceri cu tine, afaceri cu spatiul, diversificarea, antreprenorul, afacerile şi invenţiile copiilor –  autorul abordează diverse teme, atât teoretice cât şi practice despre afaceri.

Managementul timpului este un subiect de actualitate asupra căruia Dan îşi îndreaptă atenţia cu ajutorul unei serii de articole care oferă diverse ponturi pentru gestionarea eficientă a timpului, vârsta în antreprenoriat şi chestiunea timpului în afaceri.

Secţiunea “Afaceri cu tine” abordează necesitatea oricărui antreprenor de a fi foarte bine informat şi de a investi  în educaţia sa financiară.

În categoria “Afaceri cu spaţiul”, autorul priveşte spaţiul dincolo de însemnătatea fizică a acestuia, găsind din această perspectivă noi idei de afaceri profitabile.

O altă temă pe care o găsiţi pe acest site este diversificarea oricărei afaceri, metodele prin care se poate face aceasta şi ce înseamnă această chestiune pentru profitabilitatea oricărei activităţi antreprenoriale.

Totodată, sub sloganul “Pentru cei care pot să viseze!”, autorul vine cu provocarea de a scrie o carte despre afaceri şi antreprenoriat.

Să-i dorim mult succes şi sunt convins că va deveni un punct de referinţă în cadrul resurselor online pe această temă!

Pentru a vizita site-ul click aici.