Interviu cu Alex Băran Petrescu, co-owner MeritAngajat.ro

 Portalul de locuri de munca MeritaAngajat.ro

Enciclopedia Afacerilor: Spuneţi-ne câteva cuvinte despre MeritAngajat.ro.

Alex Băran Petrescu: Merit Angajat este o comunitate formată din şomeri, angajaţi şi alţi reprezentanţi ai societăţilor comerciale, fără a se limita la aceştia. Oferă articole de specialitate, instrumente de calcul pentru indemnizaţia de şomaj şi pensie, bloguri, forumuri, evenimente  etc. Să zicem că este un fel de Facebook dedicat pieţei muncii.

Enciclopedia Afacerilor: Ce avantaje le oferă site-ul firmelor pentru a adaugă locuri de muncă?

Alex Băran Petrescu: În primul rând serviciile site-ului sunt gratuite. Firmele pot adăuga gratuit oportunităţi de angajare. În al doilea rând, până pe 2 decembrie se desfăşoară un concurs, la care firmele pot câştiga promovare online.

 

Enciclopedia Afacerilor: Care sunt paşii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a adăuga un loc de muncă şi a intra în concurs?

Alex Băran Petrescu: Tot ce trebuie să facă este să îşi creeze un cont şi să adauge anunţul în secţiunea “Despre Firme” -> “Locuri de muncă”. Le recomand să înregistreze şi firma în director, nu se ştie niciodată de unde poate veni un client, MeritAngajat.ro orientându-se atât către angajatori, cât şi către şomeri.

 

Enciclopedia Afacerilor: Care este punctul forte al site-ului?

Alex Băran Petrescu: Pe lângă faptul că site-ul funcţionează fără erori, cred că gratuitatea serviciilor şi articolele sunt punctele forte.

 

Enciclopedia Afacerilor: Care sunt perspectivele de viitor?

Alex Băran Petrescu: Sperăm să convingem firmele să îşi adauge oportunităţile de angajare ori de câte ori au posturi vacante. De asemenea, vrem să construim noi calculatoare utile membrilor MeritAngajat.ro.

 

Enciclopedia Afacerilor: Ce mesaj doriţi să transmiteţi firmelor care recrutează personal?

Alex Băran Petrescu: Să se grăbească să adauge locurile de muncă pe MeritAngajat.ro – campania de promovare online pe care o pot câştiga se stabileşte în funcţie de necesităţile lor, deci au doar de câştigat: publica gratuit anunţuri cu locuri de muncă şi pot câştiga reclamă pentru produse sau servicii. De asemenea, poate le interesează şi articolele din secţiunea Afaceri şi Finanţe. Succes în afaceri!