Idei de afaceri cu Enciclopedia-Afacerilor.com

La un moment dat, am început să caut pe Google.ro informaţii despre cele mai bune idei de afaceri. Am găsit nenumărate website-uri, aproximativ 1.700.000. Cu toate acestea, foarte puţine dintre acestea oferă într-adevăr o informaţie corectă, care să aducă un beneficiu cititorului.

Nu mă consider un profesionist sau un expert în antreprenoriat, dar cei 12 ani de experienţă mă recomandă ca un sprijin pentru tine. Cel mai important aspect este că îţi stau la dispoziţie oricând şi nu îţi cer nimic în schimb.

Acest proiect a început din pasiune. Primul pas a fost blog-ul Idei de afaceri 2012 pe care l-am lansat în 7 decembrie 2011 cu scopul de a găsi împreună cele mai bune idei de afaceri.  În circa o lună de zile am remarcat că cititorii mei sunt interesaţi de subiectele dezbătute, mai exact de cele 5 articole care erau la vremea respectivă prezente pe acel site. Deasemenea, ajunsesem să am câteva zeci de vizitatori unici pe zi şi eram primul în căutările Google după un anumit cuvânt cheie.

În consecinţă, pe data de 12 ianuarie 2012 am lansat proiectul Enciclopedia Afacerilor, blog cu ajutorul căruia încerc să îţi prezint cele mai bune idei de afaceri. După 3 luni de la lansare, am ajuns să am câteva sute de cititori zilnic. Cu siguranţă acesta este unul dintre motivele pentru care facem cunoştinţă!

Am planuri mari cu acest proiect şi în acest moment pregătesc materiale tot mai interesante despre cele mai bune  afaceri.

Între timp, dacă nu ai reuşit să te abonezi la newsletter, o poţi face şi în schimb îţi ofer bonus e-book-ul de 14 pagini cu titlul “5 idei de afaceri care îţi pot schimba viaţa!”

În încheiere, trebuie să-ţi spun că afacerile cele mai bune depind de mai mulţi factori cum ar fi domeniul tău de pregătire, experienţa într-un domeniu sau valoarea capitalului pe care vrei să-l investeşti.

Cu ajutorul acestui blog o să-ţi demonstrez că cele mai bune afaceri nu necesită întotdeauna cele mai mari investiţii.

Ai o idee şi nu ştii cum s-o pui în practică? Scrie-mi, îţi stau la dispoziţie!

 

În final aş aprecia dacă mi-ai răspunde la aceste întrebări:

Care este motivul pentru care vizitezi acest site?

Ce domeniu antreprenorial crezi că ţi s-ar potrivi?