Bani online prin 2 Parale

bani online prin marketing afiliat
Acest post reprezintă o continuare a articolului despre marketingul afiliat. Spuneam în acel articol că o să revin cu informaţii care să te ajute  sa faci bani online. În consecinţă, în articolul de astăzi o să îţi prezint platforma de marketing afiliat 2 Parale.

2 Parale este prima platformă independenta de marketing afiliat din România, iniţiată la începutul anului 2009. Ca să-ţi faci o idee, în luna iulie 2012, prin intermediul acestei platforme de marketing afiliat s-au generat vânzări de 1,85 milioane lei fără TVA.

Cum funcţionează platforma 2 Parale?

Platforma se bazează pe un sistem de tip Cost per Action (CPA). Astfel, nu sunt plătite click-urile ca în cazul Google Adwords ci se iau în calcul doar acţiunile realizate de potenţialii clienţi pe site-urile partenerilor. În cazul în care un client cumpără un produs dintr-un magazin online, a cărui reclamă este afişată pe site-ul tău, magazinul îţi va returna un comision.

Comisioanele pe care le vei încasa diferă în funcţie de advertiserul care iniţiază campania.  Suma minimă care se poate retrage este de 100 de lei iar plata se efectuează la sfârşitul fiecărei luni.

Pentru a intra în reţeaua 2 Parale, trebuie să-ţi creezi un cont şi să studiezi cele 145 de campanii existente în momentul de faţă pentru a le alege pe cele care se potrivesc nişei site-ului tău. Poţi alege dintre IT&C, fashion, librării, reduceri colective, turism, produse de slăbit, asigurări, cadouri produse pentru copii şi multe altele .

Platforma de marketing 2 Parale este foarte intuitivă şi simplu de utilizat. Această platformă îţi oferă diverse tool-uri  pentru a simplifica creearea link-urilor de afiliat. Deasemenea, sunt pregătite bannere de diferite dimensiuni astfel încât trebuie doar să copiezi un cod HTML pe site-ul tău şi poţi spune că ai început să faci bani online.

Pentru a utiliza o platformă de marketing afiliat, trebuie să ai în vedere următoarele chestiuni:

–          pentru a realiza bani din afiliere, trebuie să te concentrezi pe calitatea traficului, nu pe cantitate. Este necesar să creezi o comunitate interesată de un anumit subiect cărora să le oferi cât mai multe informaţii şi opţiuni;

–          dacă nu ai un site, poţi studia campaniile care sunt în curs de desfăşurare şi să te orientezi în funcţie de acestea. Poţi analiza care sunt cele mai profitabile nişe, poţi evalua volumele de vânzări şi advertiserii care oferă cele mai mari comisioane;

–          există persoane care câştigă foarte bine din marketing afiliat şi care detaliază modalitatea prin care fac bani online .

Avantajele utilizării unei platforme de marketing afiliat:

–          nu necesită nici un fel de investiţie, trebuie doar să ai un site şi cât mai mult trafic;

–           nu este necesar să gestionezi stocuri, comisioane sau plăţi către furnizori;

–          nu ai nici un fel de cheltuieli, nu trebuie să plăteşti angajaţi, chirii sau utilităţi;

–          toată logistica îţi este asigurată de cei care administrează platforma de afiliere. Poţi vizualiza în timp real statistici despre conversii şi comisioane.

În consecinţă, nu mai este decât un singur pas pentru a câştiga bani online: creearea unui cont de afiliat. Pentru mai multe informaţii, click aici.