10 idei de afaceri pentru 2014 pe cont propriu

Idei de afaceri 2014pe cont propriu

 

In acest articol intentionez sa-ti prezint 10 idei de afaceri pe care le poti incepe pe cont propriu in 2014, incepand de maine, fara a avea nevoie in mod special de anumite acte sau proceduri specifice unui anumit domeniu de activitate care, datorita birocratiei, intarzie mersul lucrurilor.

Chiar daca, din punct de vedere astrologic, anul 2014 se anunta a fi unul favorabil, pe langa dramul de noroc de care cu siguranta vei avea nevoie, ti-ar mai trebui:

–          Experienta minima in domeniul in care doresti sa initiezi business-ul;

–          Dorinta de a realiza un castig financiar care nu poarta numele de salariu;

–          Perseverenta si capacitate de adaptare in orice situatie.

Iata mai jos cele 10 afaceri pentru 2014 pe care le poti incepe pe cont propriu:

 1. Activitati cu animale de companie

Si in acest an, afacerile cu animale de companie continua trendul ascendent din perioada anterioara. Iti propun sa citesti cele 14 idei de afaceri cu animale de companie aici.

 1. Baby-sitting

Ai o multime de seri libere? Iti plac copiii? Aceasta ar putea fi o excelenta idee de afacere pentru tine. Fii cu ochii pe o multime de copii in serile de week-end si poti beneficia de un castig substantial.

 

 1. Agentie de plasare de boneIn secolul vitezei, in care suntem atat de preocupati pentru a ne castiga existenta, o mana de ajutor prinde bine oricarei familii, chiar daca poate fi contra-cost. Astfel, cu incredere, cateva referinte si un portofoliu de personal calificat poti initia o agentie de plasare de bone. Afla mai multe aici.
 2. Depanarea  calculatoarelor

Dacă ai un talent pentru repararea calculatoarelor, acesta este un mod  bun pentru a începe o afacere pe cont propriu. Cu toate ca era virtuala este in plina expansiune, nu intotdeauna detinem fondurile necesare pentru a tine pasul cu noutatile. In consecinta, multe persoane fizice isi manifesta interesul de a obtine asistenta specializata in servisarea calculatoarelor.

 1. Ingrijirea persoanelor varstnice

Atat serviciile de asistenta sociala cat si veniturile sociale incasate de pensionari sunt din ce in ce mai sufocate de insuficienta bugetelor prevazute pentru aceste servicii. Poti incepe o mica afacere pe cont propriu din ingrijirea persoanelor varstnice. Citeste aici mai multe detalii despre aceasta oportunitate.

 1. Prajituri de casa

Asemanator bomboanelor, prajiturile de casa pot constitui o sursa buna de venit pentru cei care le prepara. Ambalate  frumos si vandute intr-un magazin de cadouri sau pe retele de socializare unde poti gasi persoane care doresc ceva special pentru ocazii deosebite, aceasta afacere pe cont propriu s-a dovedit a fi de un real succes.

 1. Buchete din fructe

Raman tot in sectorul alimentar si iti propun un business de nisa, care se adreseaza persoanelor care doresc sa incerce un altfel de cadou. Gasesti mai multe detalii aici

 

 1. Servicii de reparatii casnice

Oamenii apeleaza pentru mici reparatii casnice, cum ar fi instalatiile sanitare. Ai fi uimit sa vezi cum acestia platesc pentru lucruri atat de simple doar pentru ca primesc un ajutor minim.

 1. FreelancingFreelancing-ul este o tendinta a anului 2014 in materie de afaceri pe cont propriu. Iti prezint un articol in care gasesti toate detaliile si in special site-urile internationale care te vor ajuta sa incepi aceasta activitate. Afla mai multe.

   

 2. Personal pentru cumparaturi

Multi oameni foarte ocupati si mai ales persoanele varstnice apeleaza la astfel de servicii, dispusi sa plateasca  un comision persoanelor care fac cumparaturi pentru ei. Fiind necesar doar un autoturism si cativa clienti, aceasta afacere pe cont propriu poate fi un inceput in antreprenoriat.

In concluzie – ideile le ai, finantarea nu este imposibila, tot ce ai de facut este sa te apuci de treaba.

Scrie-mi care ti s-a parut cea mai interesanta idee si iti voi da mai multe detalii!